Pogosta vprašanja

Oglejte si spodnje povezave:

Problemi z izdelkom? Vračila in vračila kupnine

Če potrebujete dodatno pomoč, nam pošljite sporočilo in z veseljem vam bomo pomagali!

Rok dostave je med 3-5 delovnimi dnevi, ko je izdelek na zalogi. Če je na zalogi pri dobavitelju, lahko to traja od 4-5 tednov. Ko bo vaš izdelek poslan in pripravljen za dostavo pri lokalnem prevozniku, boste po e-pošti prejeli obvestila

Ne, trenutno ne moremo odposlati prioritetne pošiljke. Vsa naročila zahtevajo vsaj en dan za obdelavo.

Obstaja zelo omejeno časovno okno, kjer lahko spremenimo vaše naročilo. Če je treba napako popraviti ali spremeniti izdelek, ki ga želite izvesti, nas takoj po oddaji naročila kontaktirajte. Izpolnite kontaktni obrazec s številko vašega naročila in spremembami, ki jih želite izvesti. V primeru, da ste registrirani uporabnik, se lahko prijavite v svoj račun in prekličete naročilo.  Ne moremo jamčiti, da bo sprememba izvedena, in upoštevajte, da sprememb po obdelavi naročila ni več mogoča. 

Naše energetsko učinkovite LED diode so izdelane tako, da trajajo do 50.000 ur. V primeru rezervnih delov nas kontaktirajte. Potrudili se bomo da vam po najboljših možnostih uredimo zahtevane stvari.

V primeru pomanjkanja električne energije bo kos v lebdenju zaradi moči magnetov preprosto padel nazaj na podlago. Preprosto postavite izdelek nazaj v levitacijo, ko se vrne  električna energija.

Izdelki prosto plujejo po zraku z magnetno levitacijo. Žarnica se brezžično napaja z indukcijo. Naš brezžični napajalni modul z nižjo napetostjo je popolnoma varen in neškodljiv.